Η Ιαπωνική απάντηση στον κλιματισμό...

Η γιαπωνέζικη εταιρεία TOYOTOMI έχει συνδέσει ήδη από το 1949 το όνομά της με την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης, αλλά και τη δημιουργία ενός απόλυτα φιλικού περιβάλλοντος για τους καταναλωτές.

Το 1952 η εταιρεία εισήγαγε στην αγορά την πρώτη φορητή κουζίνα που θα λειτουργούσε με κηροζίνη, θέτοντας νέα θεμέλια στη βιομηχανία των θερμαντήρων. Επιπροσθέτως, η TOYOTOMI υπήρξε αδιάκοπος  πρωταγωνιστής σε βιομηχανικό επίπεδο, προσφέροντας ένα σημαντικό αριθμό εντυπωσιακών ανακαλύψεων σε ότι αφορούσε τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές. Η δέσμευση  και επίτευξη του στόχου για την κατασκευή προϊόντων υψηλής πιστότητας και ποιότητας, με άμεση συνέπεια την παγκόσμια εμπορική κυριαρχία, έκανε υπερήφανους τους ανθρώπους της εταιρείας για έναν λόγο ακόμη: Την εκπλήρωση της αποστολής "να συνεισφέρουν στο μάξιμουμ για το κοινωνικό όφελος".

Αρχή της εταιρείας είναι <<Αφοσίωση στην ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας>>, ενώ η ισχύουσα φιλοσοφία αφορά στην <<εύρεση χαρούμενων απαντήσεων στις απαιτήσεις της καθημερινότητας>>. Για το λόγο αυτό άλλωστε, η δέσμευση της εταιρείας για επίτευξη όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας στην παραγωγή των προϊόντων , σε συνδυασμό με την οικολογική συνείδηση, αποτελούν το μέγιστο κίνητρο για συνεχείς επενδύσεις στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ούτως ώστε τα αποτελέσματα τους να ευοδωθούν και να συνδυαστούν με τα ασφαλέστερα διεθνή δεδομένα. Είναι επόμενο, κάτω από το πρίσμα αυτό οι άνθρωποι της TOYOTOMI να έχουν υιοθετήσει την αρχή του <<Δημιουργικού Νου>> και να εργάζεται με "Ευγνωμοσύνη, αλλά και υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα".

ο γκρουπ που σήμερα απαρτίζει η Τoyotomi αποτελείται από 9 εταιρείες: Τοyotomi  Kiko Co LTD, Toyotomi Heat-Treatment Co LTD, Toyotomi Kasei Co LTD, Toyotomi Recycle Co LTD, Royal Friendship Co LTD, Toyotomi USA Inc., Toyotomi Software Co LTD, Toyoset Co LTD, NUKATA PLANT.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Η TOYOTOMI θα συνεχίσει την έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που εναρμονίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Στόχος ο συνδυασμός αποδοτικότητας, ασφάλειας και άνεσης με τον άριστο εξωτερικό σχεδιασμό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Για την TOYOTOMI το ποιοτικό σύστημα ελέγχου αποτελεί μια αδιάκοπη εξελικτική διαδικασία που περικλείει το φάσμα όλων των προϊόντων της.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ: Στην ΤΟΥΟΤΟΜΙ η κυρίαρχη ιδέα για την περιβαλλοντική προστασία αντανακλάται στην υιοθέτηση των παρακάτω δραστηριοτήτων: Μείωση της δημιουργίας αποβλήτων, εκμετάλλευση των ανταλλακτικών, ανακύκλωση υλικών για πρώτες ύλες.

ΔΙΑΝΟΜΗ: Τα προϊόντα της ΤΟΥΟΤΟΜΙ διατίθενται σε όλον τον κόσμο μέσω ενός πολύ ισχυρού δικτύου διανομής, το οποίο καλύπτει το σύνολο της γιαπωνέζικης αγοράς, τη Βόρειο Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία. Μελλοντικός στόχος είναι η εξάπλωση της παραγωγής σε όσο το δυνατό ευρύτερο πεδίο στον χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, η οποία αντιστοίχως θα συνοδεύεται από ένα άριστα σχεδιασμένο δίκτυο διανομής διεθνώς.