ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 

ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.
Οι ανοξείδωτοι αεραγωγοί μονού και διπλού τοιχώματος με μόνωση έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τέλεια απαιτήσεις διαφορετικών εφαρμογών (κλιματισμό-εξαερισμό-συστήματα απαγωγής καυσαερίων-καπνοδόχοι) με υψηλή αισθητική, εξασφαλίζοντας ελάχιστες απώλειες και τέλεια κυκλοφορία στο σύστημα ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.
 
ΜΙΚΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΙΒΗ.
Η ειδική εσωτερική επιφάνεια των αεραγωγών, με χαμηλό συντελεστή τριβής εξασφαλίζει τέλεια λειτουργία, χωρίς να παρεμποδίζεται η κίνηση των αερίων μαζών.
 
ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ.
Οι ανοξείδωτοι αεραγωγοί μονού και διπλού τοιχώματος  είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτη λαμαρίνα AISI 304 που είναι ανθεκτική στη διάβρωση και παρέχει την αποτελεσματικότερη εκκένωση των προϊόντων καύσης. Εξασφαλίζεται έτσι η μακροβιότητα της εγκατάστασης και περιορίζεται η ρύπανση από τις εκπομπές καυσαερίων.
 
ΜΙΚΡΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
Χάρη στη μικρή συνολική τους μάζα και στην ευκολία του να απορροφά θερμότητα, ο ανοξείδωτος αγωγός επιτρέπει υψηλές θερμοκρασίες σε ελάχιστο χρόνο επιτυγχάνοντας έτσι πολύ γρήγορα σωστή ροή στο εσωτερικό του. Αυτό σημαίνει καλύτερη αποβολή αερίων από τον αεραγωγό και μείωση του κόστους και της κατανάλωσης ενέργειας. 
 
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ.
Οι ανοξείδωτοι αεραγωγοί διπλού τοιχώματος είναι απολύτως υδατοστεγανοί αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία υγρασίας ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό τοίχωμα.
Το σύστημα με σύνδεση Αρσενικού-Θηλυκού εγγυάται την ελάχιστη αντίσταση στη ροή των αερίων εξασφαλίζοντας γρήγορη απομάκρυνση των συμπυκνωμάτων. 
 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ.
Η μόνωση μειώνει την ψύξη των προϊόντων καύσης και διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία επιτυγχάνοντας έτσι την σωστή λειτουργία της εγκατάστασης.
Η μόνωση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού αγωγού διασφαλίζει μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό ώστε να ελαχιστοποιείται η συμπύκνωση και ελάχιστη θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια.