Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma split

 

 

 

ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το κόστος της ενέργειας αυξάνεται. Το μέλλον της οικονομίας είναι αβέβαιο. Η ανησυχία για το περιβάλλον είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Επειδή η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα, είναι η ιδανική λύση για οικιακή θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης της Daikin που λειτουργούν με αντλία θερμότητας παρέχουν ιδανική ζεστασιά και θαλπωρή όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν έξω έχει παγωνιά. Οι αντλίες θερμότητας της Daikin μειώνουν τις δαπάνες ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Συνεπώς, ωφελούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον.

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Οι αντλίες θερμότητας της Daikin μπορούν να θερμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σας, και όχι μόνο. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή θέρμανση και ζεστό νερό Ολόκληρο το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Απολαύστε ιδανικό κλίμα μέσα στο σπίτι σας με τα ολοκληρωμένα συστήματα της Daikin, που θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω. Οι καλαίσθητες εσωτερικές μονάδες της Daikin μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από απλή θέρμανση και ψύξη. Μπορούν επίσης να παρέχουν έλεγχο της υγρασίας και εξαερισμό με καθαρό αέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter και αντλίας θερμότητας στις οποίες βασίζονται τα προϊόντα μας παρέχουν άριστη εποχιακή αποδοτικότητα όλο το χρόνο.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Τα ευέλικτα συστήματα θέρμανσης της Daikin καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού της Daikin θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν αξιόπιστα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Μάθετε πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε αλλάζοντας το σημερινό σας σύστημα θέρμανσης με ένα αποδοτικό σύστημα αντλίας θερμότητας Daikin. Συμβουλευτείτε τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας τώρα. 

 

 

Βασικές πληροφορίες για τις αντλίες θερμότητας

 • Αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας εως 65%
 • Διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό ακόμα και στους -20oC.
 • Χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα
 • Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης
 • Ασφαλές στη χρήση σε σύγκριση με μέσα θέρμανσης αερίου ή πετρελαίου

 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma split

Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης μια οικονομική λύση θέρμανσης και επίσης οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ανήκουν στην κατηγορία των συστημάτων παραγωγής θερμότητας από ανανεώσιμες πηγές. 

Η αποδοτικότητα των αντλιών θερμότητας φθάνει το 500%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ενέργειας που χρησιμοποιεί η αντλία θερμότητας κατά τη λειτουργία της, παράγονται 4 ή 5 μονάδες θερμότητας που χρησιμοποιούνται στο κτίριο.
Επειδή οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντλώντας τη διαθέσιμη θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος, είναι πολύ πιο αποδοτικές και από τα πλέον αποδοτικά συστήματα θέρμανσης ορυκτών καυσίμων. Οι δε αντλίες θερμότητας της Daikin με τεχνολογία inverter είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για όλα τα είδη θέρμανσης εσωτερικού χώρου.

Η Daikin εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στις αντλίες θερμότητας και δημιούργησε τη σειρά συστημάτων θέρμανσης κατοικιών Daikin Altherma. Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές υψηλών(80 oC θερμοκρασία νερού ) και χαμηλών θερμοκρασιών (55 oC θερμοκρασία νερού ) για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας - νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής.

 

         

 

Βασικές πληροφορίες για τις αντλίες θερμότητας

 • Αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας εως 65%
 • Διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό ακόμα και στους -20oC.
 • Χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα
 • Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης
 • Ασφαλές στη χρήση σε σύγκριση με μέσα θέρμανσης αερίου ή πετρελαίου

 

 

Daikin Altherma Monobloc

Η αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma mopnoblocέχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την split και επιπλέον

Δεν καταλαμβάνει χώρο εντός της κατοικίας

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση από ψυκτικό

Νέα σειρά ετοιμοπαράδοτη σε 4, 6, 8, 11, 14 & 16 Kw

 

      

 

 

Daikin Altherma Hi Temperature

Αντλία θερμότητας υψηλων θεμοκρασιών διπλου ψυκτικού κύκλου

Υψηλή απόδοση καί οικονομία (COP 3)    

Θερμοκρασία αποδιδόμενου νερού μέχρι 80 oC ( χωρίς χρήση ηλεκτρικής αντιστασης )

Κατάλληλη για ανακαινήσεις με σύνδεση στο υπάρχον σύστημα καλοριφέρ

Ιδανική γιά μικτά συστήματα όπως συνδυασμός ενδοδαπέδιας θέρμανσης με σώματα πάνελ.

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε συνδυασμό με boiler

 

Λειτουργια ακόμα καί σε εξωτερικές θερμακρασιες έως -25 oC

Σταθερή απόδοση μέχρι καί σε εξωτερικές θερμακρασιες έως -10oC

 

      

 

 

Daikin Altherma Flex Type ( Με ανάκτηση θερμότητας )

Το Daikin Altherma Flex Type παρέχει θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας μια πολύ αποδοτική αντλία θερμότητας αέρα-νερού. Το πολυβραβευμένο αυτό σύστημαενσωματώνει την καταξιωμένη τεχνολογία VRV της Daikin στη σειρά Altherma και παρέχει μια αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιώνμε υψηλές τιμές COP , κατάλληλη για πολυάριθμες νεόδμητες ή ανακαινισμένες εγκαταστάσεις: από διαμερίσματα και συγκροτήματα κατοικιών μέχρι επαγγελματικά κτίρια, όπως spa, γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία και δημόσια κτίρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που μειώνει κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας και περιορίζει τις επιπτώσεις που έχει η θέρμανση των χώρων διαβίωσης και εργασίας στο περιβάλλον.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, η θερμότητα που απορροφάται κατά την ψύξη ενός διαμερίσματος ή μιας περιοχής του κτιρίου, μπορεί να ανακτηθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αντί να χάνεται στο περιβάλλον, ο ανακτώμενος αέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζεστού νερού ή για τη θέρμανση των διαμερισμάτων – είτε στον ίδιο χώρο είτε αλλού – μειώνοντας έτσι τις δαπάνες ρεύματος για όλο το κτίριο

Το Daikin Altherma Flex έχει τις παρακάτω δυνατότητες :

 • Θέρμανση : Θερμοκρασία προσαγωγής μέχρι +80 oC χωρίς χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων.
 • Λειτουργία μέχρι και κάτω από τους - 20 oC εξωτερική θερμοκρασία
 • Ψύξη :        Θερμοκρασία προσαγωγής μέχρι +5 oC
 • Λειτουργία μέχρι και πάνω από τους + 43 oC εξωτερική θερμοκρασία
 • Ζεστα νερά χρήσης : Θερμοκρασία στο μπόιλερ μέχρι +75 oC
 • Ανάκτηση θερμότητας

Το Daikin Altherma Flex έχει λάβει τις παρακάτω διακρίσεις:

 • Βραβείο Ground and Air Source Power στα Rushlight Awards 2011
 • Βραβείο καινοτομίας για την τεχνολογία περιβάλλοντος στα Environmental and Energy Awards 2011
 • Καινοτόμο προϊόν της χρονιάς στα National Heat Pump Awards 2011