ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974

 
Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές!
 
Η AIRCLIMA ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά, με πολυετή εμπειρία και κορυφαίες, σύγχρονες λύσεις για Εξαερισμό, Κλιματισμό, Ανοξείδωτες Κατασκευές και Επαγγελματικό Εξοπλισμό
Ιδρύθηκε το 1974 στην Αθήνα από τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο, αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου και μετά από 8 χρόνια παρουσίας εκεί, συνεχίζει τη δραστηριότητα της έως σήμερα με έδρα την Λαμία.
Το πάθος με την απασχόλησή μας, μας ωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό χρησιμοποιώντας μηχανήματα υψηλής απόδοσης, με μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέροντας σε εσάς την καλύτερη αναλογία ποιότητα - τιμής.
Ο βασικός στόχος της AIRCLIMA ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι να διατηρήσει και να διευρύνει το μερίδιο αγοράς που έχει κατακτήσει τα 49 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της.
Για όλη την διαδρομή μας μέχρι τώρα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν στον στόχο της εταιρείας αλλά και τον κόσμο και τους προμηθευτές που μας τιμούν και μας στηρίζουν, να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και όλους όσους εργάστηκαν σε αυτή, διότι αποτέλεσαν και αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμάς.