ΑΡΧΙΚΗ

 

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974

 

AirClima Παναγιωτόπουλος: 40 χρόνια ιστορίας

 

Σαράντα χρόνια πετυχημένης πορείας στον τομέα του κλιματισμού, εξαερισμού, συμπληρώνει φέτος η AirClima Παναγιωτόπουλος. Η εταιρία ξεκίνησε τα έργα της από την Αθήνα το 1974 (20 Δεκεμβρίου) και σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Κεντρική Ελλάδα. Η AirClima Παναγιωτόπουλος ιδρύθηκε το 1974 από τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο στο Γαλάτσι Ατικής, Το 1995 εισέρχεται στην επιχείρηση ο υιός του Ελευθέριος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος και το 2007 αναλαμβάνει τη διαχείρηση της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

 Εάν γυρίσω πίσω 40 χρόνια, τότε που ο ιδρυτής της, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του, και με πολλή δουλειά, μεράκι και προσπάθεια εδραιώσε στη συνείδηση πελατών και συνεργατών την ποιοτική, συνεπή και ειλικρινή συνεργασία με αποτέλεσμα, συνεργασίες και έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

 Το 1982 μεταφέρθηκε η έδρα της επιχείρησης σην Λαμία στην γεννέτηρα πόλη του και τόπο καταγωγής μας, σε ιδιόκτητο χώρο όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο βασικός στόχος της AirClima Παναγιωτόπουλος είναι να διατηρήσει και να διευρύνει το μερίδιο της αγοράς που έχει κατακτήσει στα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, προσφέροντας στους πελάτες και τους συνεργάτες της λύσεις στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας, με υπηρεσίες και προΐόντα υψηλής ποιότητας. Είναι ζήτημα εξαιρετικής σημασίας το προσωπικό της εταιρείας να ενσωματώνει τις εταιρικές αυτές αρχές και τις υλοποιεί. Αποτελεί σημαντικό προτέρημα να έχουν την συναίσθηση όσοι εργάζονται στην εταιρεία μας ότι η καλή συνεργασία όλων αλλά και τα ιδιαίτερα χαρίσματα του κάθε ενός ατόμου κάνουν τη διαφορά.

 Για όλη την διαδρομή της AirClima Παναγιωτόπουλος, θα θέλαμε όλους όσους εργάστηκάν σε αυτή, να τους ευχαριστήσουμε θερμά, διότι αποτέλεσαν, και αποτελουν, ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμάς. Φέτος κλείνουμε σαράντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά κλιματισμού, εξαερισμού. Σαράντα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και ανανέωσης, δίπλα στον πελάτη με ποιοτική προσέγγιση και δίπλα στους συνεργάτες μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω, τον ιδρυτή, τον μέντορα και πατέρα μου, για την καθοδήγηση του, για την μετάδοση και την αφομοίωση γνώσεων και τεχνικών, για τις αντιλήψεις, τις αρχές και τα πιστευω του, που διδάχτηκα και διδάσκομαι ακόμα και σήμερα.

 Ο ίδιος ευχαριστεί όσους πίστεψαν στο στόχο της εταιρείας αλλά και το κόσμο που τιμά και στηρίζει την AirClima Παναγιωτόπουλος.

 
Ελευθέριος Παναγιωτόπουλος

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στον τομέα του κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως, DAIKIN , FUJITSU,LG,  S & P , INVENTOR, NICOTRA κ.α.για την εμπoρία κλιματιστικών μηχανημάτων (inverter &on-off) τοίχου, δαπέδου, οροφής, multi (πολυδιαιρούμενα), κασέτες ψευδοροφής, ντουλάπες, αεραγωγών, VRV, αντλιών θερμότητας & ενναλάκτες αέρα για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, κεντρικών κλιματιστικών μονάδων, ανεμιστήρων αερισμού-εξαερισμού για πολλαπλές εφαρμογές, αεροκουρτίνες, στομίων & φίλτρων επεξεργασίας & απόσμησης του αέρα, καμινάδων μονού ή διπλού τοιχώματος, από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα για απαγωγή καπναερίων, χοάνων για εξαερισμό επαγγελματικής κουζίνας, κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών από γαλβανισμένο & ανοξείδωτο χάλυβα.